Sidor

tisdag, april 24, 2007

Många timmar blir det


Då var fyra dagar med cykling avklarad, idag rulla jag och Ricke iväg på en ordentlig runda som stannade på 4:58:34 i effektiv cykeltid. Det var utlovat finväder idag men när vi rulla iväg vid 10:05 var det inte mycket som peka på sol direkt, dimma tjock som spillolja å +8 grader... inget att göra vågen över direkt. Blev till att bestycka kroppen med arm, benvärmare, handskar och en vindluva på skallen för att inte förfysa innan vi kom till Vaxholm. Två mil innan Vaxholm var det som någon(Tone) tryckte på en knapp för 15 minuter senare var himlen helt molnfri, sweet! Nu fick vi avnjuta Bogesundsvägen, rulla in i Vaxholm och parkera cyklarna vid Silltruten i strålande solsken, glorious! Trutens personal och utbud håller världsklass! själv kosta jag bara på mig kaffe och en cola light, som grädde på moset komplettera jag det hela med en tryffelkaka(PowerBar) hm hm hmm! Hemfärden fick en liten avstickare för ett strandhugg hos Mange som var på jobbet, jobba i det här vädret... jo det kan väl också göra om man vill...
Kvällen kommer ägnas åt att fylla på med energi och chilla i soffan, soffan är cyklistens bästa vän... lovar!

Känner mig oförskämt fin i benen efter så här många dagar med många timmar på sadeln, formen kommer att vara fin fin till Italien.
Idag provades kassetten(12-27) jag ska köra med i Italien, nu blir det 39-27 som lättaste utväxling och tillsammans med dem här benen kommer jag fulkomligt pulverisera kullarna(och Mange) där nere ;)

Både Lördag och Måndag blev det över fyra timmar effektiv cykeltid vardera dag, Söndag blev vilodag med en kortare runda på dryga 2 timmar.
Kroppen, benen får nu en skön vila då jag ska jobba dag Onsdag och Torsdag, men på Fredag är jag ledig igen å fyra dagar framåt...

Inga kommentarer: