Sidor

måndag, april 16, 2007

Tre härliga dagar


Tre härliga dagar med underbar cykling i bästa tänkbara vårväder, femstjärnigt! Lördag 14 mil, Söndag 10 mil, idag 14 mil som fick göras själv då R & R skulle jobba... va e de för stil!! Blev en ganska slitsam historia till Vaxholm(Silltruten) med stundtals hård motvind. Tänk vad kaffe, cola light och en Powerbar gifter sig fint i munnen efter tre timmar på sadeln. Hemåt gjorde jag sälska med Anna som jag kom ifatt på Bogesundsvägen, vi skildes åt i Täby där min färd fortsatte mot Märsta med riktigt sega ben sista milen.

Imorgon går jag in på mina fyra sista dagar som dagtidsjobbare, nästa vecka faller jag in i skiftjobbet igen efter dryga 3 månader med 07:42 - 16:12. Dem här tre månaderna har gått fort, varit trevliga å kul, men skiftschemat passar cyklingen bättre.

Då är bloggen igång med det som rör min träning, prylar som gör träningen roligare, kommer inte att skriva varje dag men så ofta jag har något nytt....

Inga kommentarer: