Sidor

tisdag, augusti 14, 2007

162 km på bara två...

Distansträning stod det på programmet idag, kroppen kändes inte helt fräsch när jag vakna efter alla fem nätter på jobbet. Frukost vid sju så allt hinner sjunka undan till 10:00 då vi brukar smita iväg på cyklarna. Fram till det var dax att möta upp Ricke nere vid porten blev det chill och ryggläge i soffan, #¤% va fint!

Vaxholm var målet för dagens fika där vi brukar landa efter ca. 3 timmar. Eftersom inte benen kändes så värst pigga i början får det väl gå lite lagom snabbt idag tänkte jag.....vinden var det rätt bra drag på insåg jag rätt snabbt, inte var den i ryggen heller. Tempot var okej kändes det som, framme vid knarkfabriken vände vi upp mot rak motvid, puhh! Vi fick njuta av den nu rätt elaka motvinden ända fram till vi svängde upp på Vaxholmsvägen, när vi sedan svängde in på Bogesundsvägen slapp vi äntligen den värsta vinden. En snabb titt på klockan kunde jag konstatera att tempot inte hade vart så dåligt trots all vind och sega ben....tempot skruvades snabbt upp ett par snäpp sista biten in och vi hade putsat tiden med 27 minuter till Vaxholm!!!

Efter en härlig fika på truten rulla vi hemåt med ett strandhugg hos mange som dela ut körförbud både till höger å vänster ;) Nu hade det sega i kroppen försvunnit helt så biten hem gick i ett rätt bra tempo. Vid Brista delade vi på oss, Ricke cyklade hemåt medans jag körde ytligare 3 mil för att blåsa det sista ur benen. Landade hemma vid porten med fina snabba 162 km, hela träningen gick jag runt på bara två Powerbar, det känns som om formen är på väg....
Hur #¤% fort kommer det inte att gå om jag stoppar i mig fyra Powerbar och inte jobbat fem 12,5 h nätter i rad ;)

Imorgon blir det MTB, måste bara prova det som paketet från UK kom med igår.....

Inga kommentarer: