Sidor

tisdag, september 18, 2007

Att kombinera nöje och nytta...


Var tvungen att ta mig in till Stockholm idag för att komma över en Rep'air Tubeless kit så jag kan laga mitt trasiga UST däck. LVG med ett köp och kaffestopp på Cykloteket var min strategi för dagen, briljant, lysande Niklas! Tog en genväg till Cykloteket via, Arlanda - Kimsta - Husby - Lindholmen - Vallentuna - Löttinge - Täby - Danderyd - Bergshamra - Fiskartorpet - Lill-Jansskogen - Gärdet - Diplomatstaden. Här påbörjar jag en timme fartlek med igångdrag/acceleration mellan rödljusen genom Stockholms gator innan jag slutligen når Cykloteket.
Inhandla mitt rep. kit och njöt av två koppar kaffe, en Powerbar plus lite trevligt cykelsnack med Binni. Med kaffestyrkta ben njöt jag av motvinden hela vägen hem, Norrtull - Frösunda - Järva krog - Helenelund - Häggvik - Norrviken - Rotebro - Upplands-Väsby - Skånela - Åshusby - Märsta.

Kände mig pigg genom hela träningen, fartleken mitt i distanspasset var ett trevligt men tufft inslag i mitt milnötande, 4:23:42 effektiv cykeltid, 126,4 km och en snittpuls på 138bpm(72%). Nu är det bara att ladda om, fylla på med energi till morgondagens träning, det ryktas om fint besök på träningen....

Inga kommentarer: