Sidor

torsdag, september 27, 2007

Bemötande och service i världsklass...

Dagens uppdrag var att ta mig till Polar i Bromma för att be dem titta på min trasiga IrDA-adapt, utan den blir det inga träningsfiler till min laptop. Ringde för för att kolla om jag skulle ha med mig orginalkarton eller kvitto eftersom det är ett garanti ärende......behövs inte, kom in du så tittar vi på den svarade serviceteknikern. När jag kliver in på Polar med cykeln hinner jag inte fråga om det är okej innan han säger att det är helt okej att cykeln tas med in. Utan att testa eller titta på IrDA-adapten byter han ut den utan att blinka och frågar om allt annan fungerar som det ska, bemötande och service i världsklass!!!!!

Fram och tillbaka från Polar blev det grusväg, motionsspår och stigar genom landskapet norr om Stockholm. Fick med Järvafältet både in och hem som var rätt folktomt idag, vatten fylldes upp som vanligt vid Väsby gård. Hemma var jag med 4:34:26 i effektiv cykeltid, 114,6 km och en snittpuls på 133 bpm(69%).


Inga kommentarer: