Sidor

torsdag, september 06, 2007

Det tar visst aldrig slut...

Vaknade av mobilen 07:00 för att hinna äta frukost och smälta den på bästa sätt, i soffan ;) Även idag fick jag sällskap av Ricke, vi fortsatte på gårdagens tema att leta stig runt Arlanda. Första biten rullade vi lite grusväg för att komma fram till crossbanan där vi lämna grusvägen för skogen och fina endurospår. När första timmen hade gått cyklade vi vidare bort mot Altuna för lite grusväg igen innan en gudomlig stig öppnade sig för två mtb-ryttare på varsin Scalpel.
Efter att ha cyklat fram och tillbaka, upp och ned, hit och dit på den här mysiga stigen kom vi fram och upp på Järnberget 65 möh. Med den fina utsikten passade vi på att lätta på trycket, mumsa på en Powerbar och zippa lite vatten, kan det bli bättre.....¤%& heller! Här ifrån tog vi oss på stiga som ledde bort till Starrmossen där vi gick över på asfal för att transportera oss ned mot Märsta och ett avslutat pass.
2:13:47 blev den effektiva cykeltiden på dagens träning, det var sköt med ett kortpass för gårdagens träning satt kvar lite i benen. Nu är det bara att ladda om, hämta kraft, ta hand om kropp och själ till helgen då det väntar...

Inga kommentarer: