Sidor

söndag, september 23, 2007

Genom skogs- och ängsmark...

En hård träningsvecka närmar sig sitt slut, bara dagens distanspass att genomför för att sedan få två dagar med vila, mysigt! Dagens träning var som gårdagens förlagd till skogen med en massa stigcykling, tufft men roligt. Sliter rätt hårt på hela kroppen att bara nöta skogsstig, vandringsleder timme efter timme, det gäller att vara med hela tiden annars får man syna marken rätt snabbt.

Lämnade Märsta och asfalten via Sundveda där jag gick på milspåret en bit fram till grusvägen som leder runt och förbi Steninge ända fram till badet där jag gick på Upplandsleden. Cyklar sedan Upplandsleden slaviskt ända fram till Ängsjö, motionsspår nu fram till Järvafältet där det åter blir tekniska stigar igen. Provade lite nya stiga idag för att kunna få ihop en riktigt bra lång slinga med fina tekniska stigar som suger kraften ur en sakta men säkert ;) Dagens enda och första stopp kom som igår vid Naturskolan, Väsby gård för att fylla på flaskorna med vatten, passa även på att ta en näve torkad frukt, ICA's Blandfrukt är grejer det!
Här och nu vänder jag åter mot Märsta, stigar genom och ut från Järva, där efter blir det en blandning av Stig, skogs/grusväg ända fram till Statoil, Märsta. Asfalt nu upp till föräldrarna för att tvätta av en rätt skitig cykel, har börja bli ganska surt och lerigt i skogen efter allt regn sista tiden.

Nu har jag två träningsfria dagar att se fram mot, kommer att göra susen på två trötta ben. Energidepåerna ska fyllas på och benen ska få lite elektrisk muskelstimulering (EMS) för att vara redo till Onsdagens träning. Dagens distansträning fick 4:23:15 i effektiv cykeltid, 94,4 km och en snittpuls på 137 bpm(71%).


Inga kommentarer: