Sidor

måndag, september 03, 2007

Äntligen ett kaffestopp...

Nu två dagar utan ett kaffestopp men inte en dag till, tanken idag var att slinka in hos Jocke(bror) på jobbet för att få lite kaffe i kroppen under passet. När jag rulla iväg på lvg-cykeln hade jag inte riktigt dagen rutt klar för mig utan det fick slumpen avgöra helt enkelt. Ut mot och förbi Arlanda för att sedan hålla mig till dem mindre vägarna tills jag kom fram till Rotebro. Därifrån blev det Stäketleden fram till Stäket för att cykla vidare mot Veddesta och det efterlängtade kaffet. Stoppet kom ganska precis efter 3 timmar på cykeln, kaffe och lite skitsnack innan det var dax att sätta sig på SLR:n igen.

Färden hemåt blev ganska behaglig då vinden blåste sida eller sida med frågan var bara om jag skulle slippa regn från dem arga molnen som nu börja hopa sig på himlen. Ingen fara, bara lugn......mellan Wäsby och Märsta öppnade sig himlen med en #¤%& kraft. Tog inte många minuter innan Niklas var blöt rakt igenom men ingen fara, det är ju bara vatten ;) Hemma blöt och nöjd efter ännu en bra dag på cykeln med en effektiv cykeltid på 4:17:14. Imorgon blir det vila för att ladda om och fylla på energidepåerna för på Onsdag får jag celebert besökt på träningen....


1 kommentar:

Anonym sa...

Regndansen fungerar;)
/Ricke