Sidor

söndag, september 02, 2007

Med 2 Liter vatten och 2 Powerbar....

Enligt mina analyser av div. vädersajter skulle jag klar mig från regn.....den först timmen gick i regn! Idag var det dax att cykla en gammal goding bland mina träningsslingor, ladda och klar rullade jag iväg strax efter 11 mot Roslagsleden. Första biten innan jag når Roslagsleden blev det lite transportsträcka, dock blir det lite skogs och grusväg en bit efter Arlanda och fram till Vallentuna där jag går på Roslagsleden vid Olhamra Kvarn. Nu håller jag mig på Roslagsleden ända till jag når dess slut vi Danderyd, sen får jag transportsträcka fram till Bergshamra.
Nu blir det stig och grusväg fram till Sollentuna längs Edsviken där jag viker av för att komma in på Järvafältet. Grusväg och stig genom Järvafältet passerar sedan Stäket på min väg mot Ängsjö där jag går på Upplandsleden fram till Kairo. Därifrån och hem blir det nästan bara grusväg, skönt att få trampa ur benen sista biten hem utan en massa stök och bök som skogen bjuder på.
Hemma vid porten kunde jag nöjt konstatera att det blev ett bra distanspass, CS600 visade att den effektiva cykeltiden blev 4:47:23 och 9,78 mil. Även idag blev det inget kaffestopp utan hela träningen cyklades i ett svep med undantag för påfyllning av vattenflaskorna, gick runt på 2 liter vatten och 2 Powerbar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är inte klok någonstans....men kul att läsa och följa framstegen som du kommer att göra. Hoppas bara att du håller dig frisk.

E-shiftet rules!!!!!