Sidor

måndag, september 17, 2007

Så typiskt just idag och varför just idag...

Vaknade med fina ben efter två dagar av vila från träningen, ett rätt trevligt väder där ute också, det här kommer bli en bra dag....
Dagen till ära tog jag den snabba dräkten, det gäller att se vass ut när man ska kryssa fram på stigarna nära huvudstaden med alla stekarbrudar som är ute och joggar med sin vita iPod i handen ;) På grund av utrymmesbrist lämnade jag slang, pump hemma och tog med en GEAX, Pit-stop istället för att kunna fixa en punka om oturen skulle vara framme.

MTB på grus/skogsvägar, motionsspår, stigar och Väsjöbacken fick det bli för att ta mig in mot Stockholm, vändpunkten hemåt blev vid Fiskartopet, Norra Djurgården efter 2:46. Mot Märsta via, Stallmästargården - Hagaparken - Frösundavik - Linnéaholm - Järva krog där det händer som inte ska hända, ett #¤% häftstift i bakdäcket! Har ju för i #¤% inte fått en punka på min UST däck dem senaste åren men idag när jag lämnat grejerna hemma. Tur nog var det bara en pyspunka så jag lät häftstiftet sitta där den satt för att klara mig så länge som möjligt utan ingrepp. Ville helst slippa andvända Pit-stop för att inte grisa ned däckets insida eftersom det här lilla hålet går fint att laga från insidan med Hutchinson, Rep. Air Tubeless.

Bara att avbryta den tänkta rutten hem för nu den närmsta istället, rädda det som räddas kan ;) Framme i Upplands-Väsby var jag tvungen att göra en sväng in till Cykelhuset och låna lite luft för att klara mig enda hem. Sista biten inne i Märsta blev på ett nu riktigt sladrigt däck men jag kom enda hem utan att behöva använda lagningspatronen från GEAX.

Trots att jag var tvungen att korta ned träningen blev det fina 4:19:23 i effektiv cykeltid, 101,9 km och en snittpuls på 141bpm(73%).

1 kommentar:

Anonym sa...

Jasså..du har en snabb dräkt också..hehe. Är ju aldrig fel att se fin ut för damer i tajts..;)

E-skiftet rules!!!!