Sidor

söndag, september 09, 2007

Smutsig cykel och smutiga kläder...

Idag skulle jag slippa regn enligt alla vädersajter......han lagom ned till Steninge så började det att regna, f¤¤k! Fick njuta av regnet på min färd genom skogen längs Upplandsleden fram till Kairo där det sluta regna, för den här gången.....
Efter Kairo vek jag av ned mot Harva för att gå på Upplandsleden igen fram till Ängsjö och vidare genom skogen till Knallboda där det blev lite asfalt genom ett par villaområden. Lämna asfalten när jag passera Villastaden för att komma in på Järvafältet där jag viker in i skogen direkt vid Bodaäng. Nu blir det fina tekniska stigar, berghällar ända fram till Säby, härifrån blir det nu grusväg fram till motorcrossbanan. Viker på nytt in i skogen för att få njuta av snabba tekniska stigar fram till Väsby Gård, här fyller jag på vatten i flaskorna och avnjuter en halv Powerbar(ett stopp på 2-3 min).
Med nytt vatten i flaskorna vänder jag åter hemåt, stigarna avlöser varandra till jag når Fäboda då jag får grusväg en liten bit fram till Bodaäng. Asfalt fram till Knallboda där skogen väntar igen, stig och motionsspår fram till Ängsjö. Lämnar motionsspåret för stigen som leder upp och fram till Törndal, styr vidare mot Kairo och förbi, vid Snickartorp blir det skogsväg, grusväg fram till ruinstaden. Vidare går färden via, Skrikboda - Tallmilan - Steningebadet - Lönnsvik för att slutligen komma fram till Statoil, Märsta. Rullar nu upp till föräldrarna och tvättar av en skitig Scalpel, cyklisten är inte så värst fin han heller men får vänta till duschen. Dem nytvättade cykelkläderna jag börja träningen med är inte nytvättade längre, #¤% skitgris ;) smart nog satt jag upp en tvättid ikväll.
Trots blött och skitigt blev det ett bra distanspass, 4:13:21 i effektiv cykeltid, 89,7 km, snittpuls på 139bpm(72%) och gick runt hela passet på endast en Powerbar och 2 liter vatten....

Inga kommentarer: