Sidor

torsdag, september 13, 2007

Trots den hårda nordanvinden...

Hårda vindar är det som väntar idag kunde jag lätt konstatera efter att ha slängt en blick på flaggorna utanför fönstret. Med en nyputsad lvg-cykel rullade jag iväg för att hämta upp Ricke i strålande solsken, vilken fin dag!

Vi styrde iväg mot vinden, #¤%& det här blir ingen lek med den här vinden i ansiktet på dem öppna fälten. Vi riktade in oss på Uppsala till att börja med via, Odensala - Åsby - Lund - Östunaberg - Björkbacka - Källbro - Uppsala(Kunsängsleden), fram hit hade vinden inte varit nådig mot våra kroppar. Den kalla nordanvinden anfaller och gjorde fingrar och andra kroppsdelar kalla/stela ;) Ja jäklar i min lilla låda, nu blåser det hundar och katter ute kan jag lova....men det här gör bara gott för benen.

Kunsängsleden bort mot Rosendal, vid Dag Hammarskjölds väg tog vi vänster ned mot Sunnersta - Flottsunda. Uppe vid gamla Uppsalavägen(väg 256) tog vi höger för att följa 256:an ända fram till Sundveda - Märsta, nu var det dax att lämna Ricke som skulle jobba em.
Nu fick Niklas klara sig själv resten av träningen, in med lurarna i öronen och på med musiken för att nöta vidare i blåsten. Lämna Märsta via Måby - Arlanda - Trosta, vidare på småvägar bort mot Upplans-Väsby. Vid det här laget började jag känna mig ganska mör i kropp och ben efter att behövt kämpa med vinden hela träningen. Från Upplands-Väsby och hem fick jag en härlig nordvind rakt mot mig, bättre var då den härliga solen som sken från en klarblå himmel, sweet!

#¤% va skönt det var att kliva av cykeln och konstatera att ännu ett bra distanspass var genomfört, 4:17:15 effektiv cykeltid, 124,23 km och en snittpuls på 132 bpm(69%). Bara att ladda om för imorgon är en ny dag med ett nytt träningspass...

Inga kommentarer: