Sidor

tisdag, februari 05, 2008

Förutom kärlek vid första ögonkastet...

Vaknade 12:06(hade jobbat natt) med ett ryck av att Posten, paketservice stod och ringde på dörr, hasa mig ned från sängen, släpa mig mot dörren och öppna, där stod Anna med ett fint paket från tyskarna, H&S Bike-Discount. Yttligare ett paket med componenterna till mitt kära bygge(landsvägscykel), bitarna faller sakta men säkert på plats. Nu väntar jag bara på det sista paketet som kommer från CC, sen är det montering, monterings stund har guld i mun.

Eftersom Binni skickat ett mail igår att den vita skönheten från, 172 Friendship Road, Bedford, Pennsylvania dykt upp tog jag mig också in till cykloteket för att hämta upp den, Cannondale SuperSix ramen. Förutom kärlek vid första ögonkastet var det också kärlek vid första beröringen ;)

Hemma igen var det bara att byta om till cykelkläder för att få ihop 1 timmes cykling innan yttligare en natt på jobbet skulle rivas av.

Inga kommentarer: