Sidor

måndag, februari 11, 2008

Vi hade i alla fall tur med vädret...

Startade dagen med rejäl frukost 07:3o fölt av ett par timmar chill på soffan för att låta gröt, mackor och frukt sjunka undan innan det var tid för träning. Rulla iväg 10:30 bort till Ricke som skulle med på dagens distanspass, trevligt!

Vår strategi var att vända upp mot vinden till en början för att få vinden i ryggen när vi vänder hemåt. Vi tog sikte på Uppsala som fick bli vår vändpunkt för dagen, Märsta - Knivsta - Morby - Sundby - Nåntuna - Flottsund - Edeby - Hälgesta - Sigtuna - Märsta. Nöjda och glada hemma med 2:54:43 i effektiv cykeltid, känns skönt att vara igång igen, tack för trevligt sällskap Ricke!

En perfekt dag om det inte vore för.....alla #¤%& skitmänniskor som jobbar på Gatu- och park i Sigtuna Kommun och som bestämt att det ska spridas vass stenkross på gång- och cykelbanor. Han ¤%&# inte mer än ut från Märsta innan jag kände att bakdäcket börja bli svampigt, börjar ana oråd.....
Mycket riktigt, en sån där liten skitsten satt där i bakdäcket, det var bara att slita av däcket, in med ny slang å pumpa. #¤%&#¤ vad jag hata dom där skitmänniskorna på Gatu- och park i Sigtuna Kommun.

Inga kommentarer: