Sidor

lördag, mars 15, 2008

Killen försvann som en häxpipa...


Det var med sega ben jag trampa iväg i riktigt fint för sommarväder, nordlig vind, regn som senare övergick i snöblandat regn, fan va fint! Gårdagens gyttjepass gjorde sig påmind i benen på dem öppna fälten in mot Uppsala där vi fick rak fin motvind, skönt då att man har med sig en urstark Ricke att beordra fram ;) Tyvärr gick det lite för fort för mina slitna ben och för fort för att jag skulle hålla min rätta distanspuls. Framme vid Flottsunsbacken var min snittpuls 4 slag över vad jag ska ligga på så jag släppte lös Ricke, killen försvann som en häxpipa i fjärran, you're my hero! Nötte nu på hemåt i mitt egna tempo via Sigtuna, hemma hade snittpulsen sjunkit med 5 slag/min och kände mig riktigt fin i kroppen igen, 2:47:58 i effektiv cykeltid.

Det var premiär för min nya vinter/slaskcykel på dagens träning, den gamla har fått ge plats åt en Cannondale Bad Boy 700. En längre styrstam ska på sen är sittställningen perfekt som man får på alla Cannondale, här behöver man inte sitta sned, krokig eller cykla på diagonalen som på vissa fina italienare ;=D

Nu blir det vila fram till på Måndag då jag ska iväg till Lactlab och göra lite tester, inte så bra att komma dit med sega gyttjeben om jag vill få ut nått av mitt besök.
http://www.lactlab.com/Inga kommentarer: