Sidor

onsdag, april 23, 2008

Tillbaka på sadeln igen...

Då var han tillbaka på sadeln igen grabbar, ni fick chansen att rycka.....hoppas ni tog den för nu är det slut på det roliga ;)

Första passen kommer nu att bli lugna så att kroppen får vakna till liv igen och inte dra på mig någon skada lagom till Italien. Eftersom tubdäcken inte är limmade än på nya räsen fick det bli cyclocrossen som gjorde mig sällskap under träningen. Torra fina stigar, grus- och skogsvägar ända in till Norrtull där jag vände åter hemåt Tanken var att dagens kaffestopp skulle bli vid Ulriksdals slottscafé men, eftersom jag glömt att ta med mig det lilla vajerlåset(Franz Jäger edt:) passerades slottscafét. Skulle aldrig förlåta mig om cycelcrossen blev snodd medans jag var in och köpte en kaffe.

Den effektiva cykeltiden blev 3:17:31 och mitt kaffe fick jag hemma hos mamma & pappa som jag rulla förbi innan jag landa hemma i lägenheten igen. Pulverkaffe och en Powerbar mot en stekhet villavägg, sweet!3 kommentarer:

Anonym sa...

H..vete, nu e han på gång, "halare" än någonsin;)
Men kul å se dig rulla igen.
/Ricke

Anonym sa...

Den där biken ser ut att vara min..;)

Niklas Källström sa...

Cyclocrossen tar jag med mig till mitt nästa liv, sorry! ;)