Sidor

torsdag, maj 01, 2008

Fick kämpa rejält med...

Dagens träning bjöd på mer fart och mindre distans, 20 minuter med lugn uppvärmning innan det var dax att börja stå på. Fick kämpa rejält med vinden på dom öppna fälten från Kimsta och fram till Upplands-Väsby där jag åter vände hemåt och nu med vinden i ryggen.
Gick med med en faslig fart hem till Märsta igen och med 80 tempofyllda minuter avklarade var det dax för nedvarvning. Rulla av benen i 20 mycket lugna minuter innan det var tid för dusch och mat. Den totala träningstiden blev 120 minuter som fördelas 20-80-20 minuter.

Nu har jag 3 nattpass(Fredag-Lördag-Söndag) på jobbet framför mig så jag passar på att låta kroppen vila lite från cyklingen. Blir troligen bara lite lugn cykling efter att jag vaknat på em. och fram till att jag ska vara på jobbet 18:30 igen. Efter helgen är jag ledig i 7 dagar så det kan vara skönt att kroppen får vila lite från cyklingen nu i helgen för nästa vecka ska den få lida igen.

Inga kommentarer: