Sidor

söndag, maj 04, 2008

Lugn blev bara uppvärmningen...

Blev till att korta ner sovtiden efter mitt andra av tre nattpass för att hinna med ett distanspass tillsammans med Ricke! Klockan ringde 12.00 så det blev bara 4 timmars sömn, laddade på med en rejäl frukost innan jag lag mig så det blev bara 2 koppar kaffe innan jag rulla iväg bort till en väntande Ricke. Var tänkt som ett lugnt distanspass men det blev allt annat en lugnt, lugn blev bara uppvärmningen. Kaffestopp i Rimbo var det bestämt för dagen och på väg dit passera vi, Arlanda - Trosta - Albano - Bergby - Gottröra - Källbacka - Ubby - Rånäs - Bobacken - Rimbo, kaffe, cola light och en Powerbar, mumms! Uppskruvat tempo var det även när det bar av hemåt, nu också med en fin motvind. Hemma vid porten var jag med fina och snabba 3:16:43 i effektiv cykeltid, tack för en fint distanspass Ricke!

Ricke rulla hem till soffan(den förtjänar du) medans jag upp i lägenheten för att packa ryggsäcken med maten som ska med till jobbet för en natt till. Sista natten nu innan en fin och välförtjänt 7 dagars ledighet vänta på mig, oj vad timmar på sadeln det ska bli......


4 kommentarer:

Anonym sa...

Kalasrunda idag! ser fram mot flera trevliga "rundor" snarast.
SuperSix:en är riktigt snabb;) (å snygg)
Mr MW kommer få det tufft i bergen;)
/Ricke

Anonym sa...

Kan jag inte få lite av din benträning? ;)

Niklas Källström sa...

Den får man inte David, den förtjänar man ;)

Anonym sa...

Smaka på denna! Igår var jag på mitt livs första spinningpass!

Friskis & svettis har gratis hela maj för alla som vill testa träna där :)