Sidor

lördag, maj 24, 2008

Nu var det en mer trevlig...

Gröt, mjölk, mackor, juice, frukt fick slinka ner i den hungriga cykelkroppen vid 7-tiden följt av lite ryggläge i soffan innan det var dax att dra på sig cykelkläderna och stiga ut ur porten 10-tiden till en klarblå himmel, brillante! Äntligen var det varmt nog för att köra i kortbyxa- och tröja, ben och armar fick ett tunt lager Sportbalm för att hjälpa till med varmhållningen till en början innan kroppen producerar sin egna värme. Fram till kaffestoppet var det långa stunder hård motvind på dom öppna fälten men det härdar och kommer göra fint för benen ju längre säsongen lider. Skönt var det att rulla in i Vaxholm efter dryga 3 timmar en vacker dag som den här, mycket folk i farten och ett ledigt bord mot väggen på Silltruten, blir #¤¤%& inte så mycket trevligare.

Blev kanske en 30 minuter mot den glödheta väggen med två koppar kaffe, cola light och en PowerBar(Caffeinated Raspberry & Cream) innan det var tid för att sätta sig på den vita SLR Kit Carbonio. Nu var det en mer trevlig vind(sida med) till skillnad från den jag brottats med till Vaxholm, skönt också att få starta med vinden i ryggen efter ett stopp. Känns att formen på alla plan kommer sakta men säkert smygandes, längtar till bergen grabbar!
4:51:26 i effektiv cykeltid, 141 bpm i snittpuls(71 %) och dryga 150 km landsväg, nu blir det kaktus & citronsorbet till efterrätt, molto buono!

Inga kommentarer: