Sidor

söndag, juni 08, 2008

Kul men kanske inte så bra...

Torsdag 5/6, blött, fuktigt och dimma men det stoppar inte en sann cyklist, dock fick jag klara mig själv då dom andra två valde att stanna i sängen. Upp eller ner hela tiden i ett otroligt vackert landskap, det var också rätt vackert inte också med en dusch, varma torra kläder och mat.
Lördag 7/6, Efter två dagar med tuff cykling i bergen var det tänkt en lugn! runda längs Gardasjön idag för återhämtning....
Wassen var sliten och stod över så det blev jag & Ricke längs sjöns östra sida fram och tillbaka med ett kaffestopp nere vid Pschiera. Smög iväg ut lugnt genom Riva del Garda men sakta och säkert trissades tempot upp och åter hemma i Riva del Garda igen(13,6 mil) visade snittfarten på 35,8 km/h. Kul men kanske inte så bra med tanke på vad som väntar oss på Måndag 9/6, 2758 möh, snöklädda vägsidor, regn och +7 grader varmt.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

E-skiftet hälsar...här hemma har det varit värmebölja och svårt att sova. Annars tycker vi att det är för lite brudar på korten...;) Annars är det bra jobbat grabbar...:)

Anonym sa...

Sweet Niklas!
Det ser ut som att det är du som håller fortet, kan det straffa sig mot slutet på veckan tänka sig eller är det Krafwerket som bara kör?