Sidor

fredag, juni 27, 2008

Nästan för god för att vara sann

Hemma vid 08-tiden efter sista av två nätter på jobbet, ladda på med en rejäl cykelfrukost(gröt, mackor, frukt, mjölk) innan jag kröp ner i sängen för 3-4 timmars sömn. Sover aldrig mer när jag går av efter nattjobb och sedan gå över på dag så att man får en ordentlig dagsrytm och för att kunna somna tidigt på kvällen. Ställde klockan på 12:00 innan jag slöt ögonen..........är rätt mör i skallen när man vaknar med så lite sömn men efter ett par koppar kaffe så han redo för dagen träning.

Ett lugnt distanspass mest för att väcka kroppen och få rulla av benen lite var tanken för dagen. Hade inte någon bestämd rutt när jag rulla iväg men ett stopp hos Binni på Cykloteket för lite skitsnack, cykelsnack och kolla läget med killen, resten improviserade jag ihop. Han med fram och tillbaka, hit och dit på div. småvägar innan jag kom in i Stockholm via Solna - Huvudsta - Karlberg. Därifrån tog jag mig till Cykloteket via Kungsholmen - Stadshuset - Riddarholmen - Slussen - Götgatsbacken - Söder en sväng innan tillbaka över Skeppsbron mot Östermalm - Odengatan till Norra Stationsgatan och Cykloteket.

Blev en redogörelse om italienresan för Binni och div snack om Scott, Cannondale, semestrar och jobb innan det var dax för Niklas att rulla vidare och för Binni att jobba vidare. När jag åter börja närma mig Märsta igen stod det klar att det blev ett lite längre distanspass än jag tänkt när jag rulla iväg hemifrån. Effektiv cykeltid 4:24:17 och 138 km och den nya Powerbar, Cola var nästan för god för att vara sann, magic flavours!

Inga kommentarer: