Sidor

onsdag, juni 18, 2008

Nytta med nöje under...

Idag tänkte jag förena nytta med nöje under distansträningen, tänkte klämma in ett besök hos Cykel City, Södermalm för att inhandla nya ventilförlängare. Soloträning idag därför med musik i öronen, skönt att slippa vindbruset på dom öppna fälten och milen rinner på lite snabba sköna toner i öronen. Lämna Märsta med sikte på CC, Södermalm som jag når efter passerat, Arlanda - Albano - Bergby - Närtuna - Ekskogen - Kårsta - Söderhall - Brottby - Örsta - Angarnsvägen - Arningeleden - Löttingelund - Täby C - Enebyberg - Mörby C - Bergshamra - Lill-Jansskogen - Stadion - TV-huset - Strandvägen - Kungsträdgården - Skeppsbron - Götgatsbacken - Folkungagatan - Södermannagatan, Cykel City och 11,34 mil.

Ett snabbt stopp för att köpa ventilförlängarna innan det bar av igen och nu med sikte på Märsta. Efter att ha tråcklat mig ut från Stockholm blev det gamla E4 fram till Rosersberg där jag vek av bort mot Arlanda igen innan jag åter fick kliva av cykeln vid min port. Klara mig från regn trots att det var på det berömda.....i Upplands-Väsby, effektiv cykeltid 5:22:41 och fina 16,43 mil.

Inga kommentarer: