Sidor

onsdag, juni 25, 2008

Så ska vi fixa den där tån...

Fartlek innan det var dax att beta av 2 nattpass på jobbet, soligt och fint men det som förvåna mig var att det var riktigt hård vind trots att Ricke "Krösamaja" Almgren lovat vindstilla.... Jag kommer över med Parktool, wire/höljesavbitaren på Fredag Ricke så ska vi fixa den där tån som spökar en gång för alla ;)

Hela träningen höll jag mig på dom lugna småvägarna bakom Arlanda, runt Vallentuna och Uppland-Väsby. Bra fart genom hela passet med fartökningar i backarna och igångdrag i korsningar, fick även kämpa rätt bra med vinden på dom öppna fälten, härligt! Effektiv cykeltid 2:49:21 idag och imorgon Torsdag väntar en skön vilodag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nota bene! lilltån varnar bara för regn!! vindarna kanske "flugornas herre" a k a M Wass hjälpa dig med;)

Niklas Källström sa...

Ja just det, hade nästan förträngt vilka tokstollar jag fick med mig till Italien i år ;D

-titta på flugorna, det är något på gång...

-det går ju åt helvete i alla fall...

-hur svårt kan det vara att förstå, jag e' ju för i helvete på semester...

-man snälla nån, jag åker väl inte hem och öppnar en dörr, jag e' ju för fan på jobbet...

-men snälla du, ring fastighetsförvaltare, jag e' ju för faann ordförande!!!