Sidor

onsdag, juli 09, 2008

Att tjejer har mage och klaga...

Två dagar med ingen cykling var rätt skönt för benen dock lyckades jag bita sönder en tand i Måndagskväll.... Efter att har mumsat i mig 4 st Ibumetin 400 mg utan att känna en antydan, gnutta, uns, spår, aning till smärtlindring börja jag fundera på min enda utväg ur detta helvetets lidande.... samla ihop mina cyklar och skyllten(Don't Break, Full Speed Ahead) till lokföraren och släpa mig ner till spåret och invänta min tid, Luk. 21:11.

Det som gör mig så förbannad mitt i all tragedi och lidande är att tjejer har mage och klaga på att det gör så ont att föda ett barn, jag skulle ju förfan ha kunnat föda ett helt samhälle på en enda kväll och inte ens vara i närheten av det lidande jag fick utstå den här kvällen ;)

Träning blev det efter att jag återhämtat mig och fått tanden fixad, mtb i skogarna runt om Märsta, effektiv cykeltid 3:12:43.


1 kommentar:

Anonym sa...

Nu tycker vi på skift E att det gnälls för mycket....igen. ;)