Sidor

onsdag, juli 30, 2008

Bjuden på femstjärnig fika...

Ett kaffestopp hos arbetskamraten Erik som har semester var dagens viktigaste riktmärke, liten pittoresk sommarstuga ute på Karlsudd, Vaxholm. Tyvärr, tyvärr och tyvärr glömde jag helt bort att ta bild med kamera till bloggen eftersom det var så vackert sillfullt, idylliskt och så blev jag bjuden på femstjärnig fika. Erik's svärmor hade bakat en sockerkaka till fikat som var precis klar när jag anlände straxt efter 14 till drömstugan på berghällarna med utsikt över Askrikefjärden. Nygräddad, ljummen Sockerkakan med nybyggd kaffe ute på en soldränkt altan.......molto perfetto!

Tyvärr varar inget för evigt och jag måste sätta mig på cykeln igen för att avsluta mitt distanspass där jag höll behagligt "snacktempo" med effektiv cykeltid 4: 30:54 och 136,42 km. Efter timmarna på sadeln i det här fina varma vädret är det rätt skönt att få ställa sig i en sval dusch, få i sig lagad mat och sedan avsluta med en frukt & bärsallad, hmhmhmm!

Inga kommentarer: