Sidor

fredag, juli 18, 2008

Blossade det upp riktigt mörka...

Blev Stockholm och Cykel City idag också för att inhandla 5 st Vittoria, PIT STOP road racing åt grabbarna, fan vilken toppenkille den där Niklas är, sådana som han växer inte på träd ;) Pigg och fräsch i efter Torsdagens vilodag, ett ganska jämt tempo in och ut från stan men innanför tullarna körde jag fartlek i dryga timmen. Inte så mycket bilar så här i semestertider så det flöt på riktigt bra genom Stockholms gator, mest turister som höll sig på trottoarerna. När jag börja närma mig Märsta igen blossa det upp riktigt mörka och arga moln på himlen, är det här tacken tänkte jag.......Matt 22:14. Överlevde och kom hem gjorde han med 4:07:34 i effektiv cykeltid., inget kaffestopp idag men vi får se vad jag kan göra åt det imorgon...

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Shit vilken grym bild !

-Skogling

Niklas Källström sa...

Tack! grymt skönt att jag slapp regnet ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Regn är överskattat. ;)