Sidor

söndag, juli 06, 2008

Kommer att skörda sin offer...

Ricke mötte upp mig vid porten 09:40 för gemensam cykling upp till Norrsunda där det var samling 10:00 för dagens träning, test av NM's linjebana. Fem snabba grabbar, Ricke, Stefan L, Stefan S(Sunkan), Håkan, Åke och så jag, Niklas var dom tappra som dök upp för dagens övning. Vi rullade bort mot Sigtuna, Ansgardsliden där linjebanan har sin utgångspunkt(start, Mål) för att få tre varv på den 17 km långa varvet som kommer att skörda sina offer då det mest går uppför eller nerför hela tiden.

När varven var avklarade rulla vi ner till hamnen och Våfflan för en kaffe eller två och något att tugga på. Efter vårat lilla fikastopp delade vi på oss, Jag, Ricke och Sunkan tänkte köra vidare medans dom andra rulla hemåt. Vi satt kurs mot Venngarn och vidare hemåt via Österby - Hälgesta - Edeby - Knivsta - Odensala innan vi åter rulla in i Märsta igen.
Effektiv cykeltid 3:00:55 och 99,6 km, bra fart passet igenom trots att det bara var uppför eller nerför hela träningen, starkt jobbat grabbar!

Solen som nu vågat sig fram stekte på rätt bra så vi bestämde oss för en fika till så här efter avklarad träning, fint! Ricke bjöd på finaste finkaffe och en lite äppelbar av finaste sort ute på gården, hmhmhmm!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar för "skjutsen" idag, kul att du ville rulla lite med oss "motionärer". /Ricke

Niklas Källström sa...

Jag får tacka själv! Ser fram mot helgens cykling och fika, la vita è la riproduzione!

Anonym sa...

Tack för inspirerande bloggande!
Var köper du PowerBar med colasmak?
/Fredde

Niklas Källström sa...

Hej Fredde!

PowerBar cola köper jag från www.bike-discount.de