Sidor

söndag, juli 27, 2008

Så gott man kan för att...

Ricke mötte upp mig utanför porten 09.45 för att rulla upp gemensamt till samlingen 10:00 Norrsunda kyrka, på väg upp kom vi ifatt kanonen Robban. 9 friska cyklister rullade iväg i ett för dagen helt underbart väder, klarblå himmel och en stor fet sol. Tog inte många minuter innan tempot skruvades upp och höll i sig enda fram till dagens fikastopp, Vaxholm, Silltruten. Det var ett par kanoner med idag så det var bara att greppa styret hårt och göra så gott man kan för att hänga med. Några cyklister valde att lämna oss innan vi kom fram till Vaxholm så det var nu 6 cyklister som intog trutens uteservering för en stekarfika.

Stärkta av fikat rulla vi iväg igen och nu med sikte på Märsta, jag hade redan börjat tänka på min efterrätt som låg och väntade på mig i frysen, fruktglass(sorbet) jordgubb, hmhmhmm! Men först var det ett gäng mil till i bra tempo precis som vi hade till Vaxholm, brann till fint i låren ett par gånger innan vi var hemma i Märsta igen. Effektiv cykeltid 4:05.50 och 136,3 km som inte bjöd på så värst mycket slätåka, småkuperat med ett par rejäla backar. Plockar jag bort uppvärmningen och nedvarvningen blir snittfarten fina 34,86 km/h annars blir det 33,62 km/h i snitt.

Tack för ett trevligt träningspass!

..3 vita kolhydratsdrivna missiler..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det där kaffestoppet i Vaxholm tycker jag ni ska sluta med!! Sitta och steka i solen kan inte vara bra för kroppen..?? ;)

Ps. Var är mina bars??

Niklas Källström sa...

Kaffe, cola-light å en Powerbar i solen blir aldrig fel ;)
Dina karameller kommer ikväll.

Patrik Skolling Möller sa...

Härligt !

Skönt med 3 vitingar parkerade så där tätt. Sött !

-Skogling

Niklas Källström sa...

Dom gjorde sig rätt bra utanför Silltrutens uteserveringen också ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Sannerligen ! :)