Sidor

torsdag, augusti 14, 2008

Allt tack vare min hovleverantör...

Det gick snabbt från att jag bestämde mig till att den kom hem, allt tack vare min hovleverantör av ramar och cyklar från Bedford, Pennsylvania sedan Hekla Cykel. Trots att det var semester för hovleverantören styrde han upp det hela hemifrån altanen söder om huvudstaden, tack Binni!

Nu börjar det roliga, bygget av min tempocykel, Cannondale Slice, Ultimate edt: som ska vara helt klar till våren 2009. Nu gäller det bara att plocka russinen ur kakan, ZIPP, Reynolds, USE, Oval, Shimano, SRAM, Campagnolo, FFWD, Look, Selle Italia och 3T. Kommer nog bli en del timmar ute på www för att samla information. Tempo är något helt nytt för mig så det är bara att vara ödmjuk och titta, lyssna på dom som har varit med ett tag. Mer bilder kommer så fort det händer något i byggprocessen....

4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Oj ! Har du fått fnatt ? ;)

Niklas Källström sa...

Lite tempofnatt råder nog just nu i Märsta ;)
Längtar redan till våren 2009 och temoptävlingarna i SMACK-serien.

Anonym sa...

tävlingar.! har du kollat att du inte har feber?

Niklas Källström sa...

Ingen feber Martin, bara segeryra ;)