Sidor

fredag, augusti 08, 2008

Det händer saker på alla fronter...

Fredag och dax för det där besöket på KS hos Dr A för ett gäng prover och en titt in i kroppen.....mysigt! Det bestäms att det ska göras en mindre operation för att avlasta min njure som nu har det tufft nattetid. Eftersom det har blivit ett antal besök på "min" avdelning sedan den natten för 9 år sedan då jag kom in på akuten har Dr A lärt känna mig och vet vad träningen betyder för mig. Det är så skön att höra han säga -vi fick ett återbud i veckan så jag tog och boka in dig på den tiden istället, nu blir det operation redan Måndag den 18/8. Om allt går som det ska kommer jag kunna börja cykla lite lätt redan 4-5 veckor efter operationen så det blir inte mycket vila för er grabbar ;) Ingen cykelträning men träning i motionsspåret har jag fått okej på under dom här 4-5 veckorna så länge inte det gör ont eller besvärar.

Vill också bara passa på att tacka för det trevliga bemötande jag alltid har fått från personalen, undersköterskor, sjuksköterskor och doktor/läkare på avdelningen under alla år, vilka hjältar!

Det händer saker på alla fronter nu, kom ett trevlig samtal igår Torsdag från min hovleverantör av ramar och cyklar sedan lång tid tillbaka, -den har precis anlänt, bara att komma in och hämta upp den när det passar.....


4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jobbigt. :o

Men skönt att du har en bra kontakt. Sånt är jätteviktigt.
Hoppas nu att allt går bra och att du snart är på rulle igen.

KRYA PÅ DIG I FÖRSKOTT!

Btw, vad är det för nytt på G ? Man är ju liite nyfiken... :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Tack Patrik!

4-5 veckor känns som en vinst ;) har varit med om 3-6 månader.

Avtäckning i bloggen nästa vecka när jag hämtar ut den[xxxxx], skönheten kommer från en tillverkare i Bedford, Pennsylvania... ;)

Anonym sa...

Jaa..lycka till nu med allt. OCh eftesom du inte kan hojja på ett tag så är det väl dags för en liten försäljning...igen?! ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Jag anar vad det är. Skönt att du håller stajlen. ;)