Sidor

måndag, augusti 04, 2008

Folktomt i parken så det gick...

Träning igen efter några dagar utan cykling men med jobb istället, det var ett tag sedan jag var ute med cyclocrossen så det fick bli med den träningen kördes. Trots dom regntunga molnen som låg som en tjock smet på himlen hela träningen fick jag bara några mindre skurar på mig. Körde lite fartlek på grusvägarna ovanför värmeverket och på dom fina skogs- och grusstigarna i Rosersbergs slottspark. Eftersom det inte var något vidare väder ute var det folktomt i parken så det gick att stå på rätt bra utan att behöva oroa sig för fotgängare som dyker upp lite här å där. Det var lite segt i kroppen idag efter en natt med dålig sömn så träningen gick lite så där, effektiv cykeltid 3:07:52.

Vaknade tyvärr i morse med värk i min högra njure igen, har känt lite till och från senaste veckorna men inte som i morse. Tog det säkra för det osäkra och ringde min läkare, det blir ett besök på KS för undersökning och prover på Fredag. Fram till dess får det bli lite lugnare med cyklingen för att se och höra vad Dr. A har att säga om det här. Nu ska jag väl inte måla fan på väggen i förväg men känns inte helt bra och kommer faktiskt väldigt olägligt i tiden. Jag vill ju absolut inte bli borta från träningen ett par månader som sist när dom greja lite i kroppen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu måste du ha tänkt färdig angående cyklocrossen??!! Jag hämtar den på onsdag...;)

Niklas Källström sa...

Vilken otur, inte hemma på Onsdag ;)

Anonym sa...

..då bryter jag mig in!!! ;)

Niklas Källström sa...

Lycka till tunnis! då gör jag bara som jag gjorde med en tvestjärt på balkongen precis, krama skiten ur den med en bit hushållspapper ;)

Unknown sa...

Så manligt med en bit hushållspapper Niklas ;o)

Inget nytt om njuren/magen?

Rapport:
Allt lugnt på plan 3 förutom att jag får alla winerbröd när Martin är på vift vid nordligare breddgrader.

Patrik Skolling Möller sa...

Hoppas det inte är något konstigt.
Lycka till !

-Patrik