Sidor

onsdag, augusti 20, 2008

Titta på snabba killar å tjejer...

Efter att ha tillbringat hela dagen i soffan med att titta på OS och surfa runt i www efter komponenter till tempobygget kom samtalet från Ricke som en skänk från ovan. Han var på väg ut till SMACK-serien för att titta på kvällen tempolopp med start ute vid Odensala kyrka. Det var bara och lämna trygga soffan för att hänga med ut och titta på snabba killar å tjejer. Ett perfekt tillfälle att få titta på tempocyklar och olika komponent kombinationer live samt snacka med trevliga och hjälpsamma cyklister. Det var 53 startande på den rätt tuffa banan med många krävande backar, snabbaste cyklist körde dom 3 milen på dryga 38 minuter, #¤%& grymt!


http://www.smack.cc/smackweb/smackserien2008

4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Gah ! Där ligger man i lä. Men vad är det för cyklar dom har hela bunten ? ;)

-Skogling

Anonym sa...

Hmm ser snittfart på den snabbaste ligger runt 115km/h =)... Varför skickades inte han till OS ?

Det är inte bara kring loka-källan i bergslagen det händer konstiga saker..eller är det dags för blåbyxorna att lära sig räkna...

Niklas Källström sa...

115km/h....!?!? inte konstigt att vi i SAS får betala dom där höga(påhittade) förseningsavgifterna på komponenterna vi lånar av er.

Tycker mig se ett mönster Martin eller är det en kutym i ST Aerospace, runda av uppåt, höfta, vi drar till med, går det så går det ;)

Niklas Källström sa...

Skogling, jag förmodar att du syftar på Cervelo ;)
P2 och P3 med ZIPP är inget att skämmas för direkt ;)