Sidor

torsdag, september 04, 2008

Nu är hjulbiten avklarad...

Schenker ringde på dörren strax för 11 och ville lämna ett "löjligt lätt paket" som budet uttryckte sig :) Nu är hjulbiten avklarad och jag kan lägga kraft på vad jag ska ha för växel/drivpaket. Eftersom jag har valt en Shiman/SRAM body på hjulet så kan vi väl utesluta att det blir campa som kommer att sitta på cykeln till våren. Som det ser ut nu står det mellan två alternativ, en komplett grupp eller ett mix alternativ där jag tar det gottigase från olika tillverkare. Tar nog och suger på det en stund, inväntar också vad dom olika tillverkarna har att komma med till 2009.
.
Zipp 900 Tubular Rear Disc Wheel, 953 gram

Fortsättning följer...

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Fult hjul. :)

Niklas Källström sa...

Jag vet Skogling, men det duger åt mig ;)

Anonym sa...

Då måste jag "äga dig" med Sub9+1018;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Härligt Ricke, nuu ser jag fram mot 2009, grannen kör med Sub9+1080 och Mr W kommer med 1080+1080.

Johan Mölleborn sa...

Det är väl bara proffs som kör med zipp?
Ser ut att bli en jävligt fläskig hoj.
/J

Niklas Källström sa...

Men då är ju jag ett proffs...å du med Johan, grattis! ;)