Sidor

tisdag, september 30, 2008

Smyga igång lite lätt till en början...

I morgon Onsdag är det "bara" 4 veckor kvar till jag får börja cykla igen, känns som en evighet. Börjar fan snart klättra på väggarna här i lägenheten av att inte få plåga sig i timmar på sadeln. Nu vill jag bara ut och testa den ny Cannondale CX9 RED edt: på dom mörka höstvägar i ljusstrålen av en grym tysk, Lupine Betty 14! Uppehållet från cyklingen blev lite längre än väntat efter operationen så det blir till att smyga igång lite lätt till en början. Lugna distanspass ska nog göra susen på lungor och benen så att jag snart är tillbaka på min vanliga träningsdos.

Under tiden jag väntar på cykelträningen blir det powerwalk på slätan eller i skogen, blir också powerwalk till å från jobbet(18km) dom här sista 4 veckorna.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe..du har riggat kameran fint lite här och där...:) Och spela inte filmer för fort nästa gång...;)

Niklas Källström sa...

Men, det är faktiskt verkligheten och den svider ibland ;)
Vänta bara till Måndag då jag ska få fart på E-skiftet igen som nu inte är vad det var när jag lämna det :D

Anonym sa...

f5 f5 f5 f5...

Niklas Källström sa...

Kommer snart...