Sidor

onsdag, oktober 29, 2008

Borde nog sitta tvärsom...

Det var åter träning tillsammans med Ricke igen efter att killen varit nere i Europa och klättra på lummiga bergsväggar en vecka. En tjock fet Lützendimma hade vi med oss hela träningen igenom, fattades bara att Gustav II Adolf skulle dyka upp på en kuse i något krondike. Vi passa på att göra ett snabbstopp på Bilprovningen Vallentuna för att titta till Mr Wass så han gör sitt jobb med ishackan och spanska flaggan :) Efter Vallentuna tog vi närmsta väg hem, Berga - St. Mällösa - Sälna - Skånela - Norrsunda - Brista - Märsta och med en effektiv cykeltid 2:27:16.

Det var också premiär för dom nya däcken(Schwalbe, Marathon Supreme, 622x32) på vinter/pendlarcrossen och det blev ingen hit! Dom kändes så #¤%&¤ tungrullade, som att cykla på en mjuk grusväg, fan Ricke rullade ifrån mig i alla backar trots grövre däck, damn! Vet inte om det var att jag råkat vända framdäcket i "fel" rotationsriktning spelade in..... Fanns dock inga rotationspilar men borde nog sitta tvärsom om man tittar på däckmönstrets skärning. Jag får göra ett nytt försök imorgon igen men då med ett rotationsvänt framdäck, ingen bättring så åker dom av istället för ett par Continental, Grand Prix 4-Season 25 mm.

..vinter/pendlarcross..

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Ahh, vinterpendlarcross. Det är sjukt vad tungt det känns i början. Och på samma sätt känns det som fusk när man byter tillbaka till räsern i vår. Häng med på Oetzin i slutet på november så våra pendlarcrossar får leka lite. :)
/J

Niklas Källström sa...

Tour de Oetzi vore revlig! tyvärr jobbar jag hela helgen :( men ska se över möjligheten att vara ledig Lördag....

Ja dom här däcken åker inte på mer, nu blir det ett par Continental Grand Prix 4 Season 25 eller 28mm.

Anonym sa...

Gör om gör rätt...;) Det är som vi alltid brukar säga på E-skiftet: Om det är fel bakom spaken..vad är då haken..?! /E-skiftet

Niklas Källström sa...

E-skiftet - en spillra av den forna glansen!
Tror det är dax för mentorn att komma tillbaka och bringa ordning och reda ur kaoset :)