Sidor

lördag, oktober 11, 2008

Det börjar bli ett tag sedan...

Blir lite långt mellan inläggen nu när träningen ligger ner men snart är det dax för återbesök på KS för att få klartecken att börja träna igen. Det börjar bli ett tag sedan jag satt på en sadel nu, så pass länge att jag var tvungen att bläddra tillbaka i bloggen för att kolla datum, 4:e Augusti. Nu vill jag bara ut i det fina höstvädret som bjudits på dom senaste veckorna med cyclocrossen på lövfyllda stigar, skogs- och parkvägar. För att inte tala om att få susa fram i ljuset av Lupine Betty 14 på kolsvarta stigar och skogsvägar med grabbarna, hmhmhmm!

Båda cyclocrossarna är nu redo för vinterträningen, Cannondale 1000 disc har fått skärmar med kompislapp på både bak och framskärm till i år.
Skogscrossen, Cannondale CX9 RED edt: har precis fått ny sadel och styrlinda som gifter sig fint med den vita ramen ;)

Dom gamla vinterskorna har fått nöjet att värma mina fötter i två vintrar men till i år blir det ett par nya som nöjet. Har precis fått hem ett par Shimano MW80 som känns och ser riktigt fina ut, det har hänt en del på materialfronten och utformningen under dom här två åren. Nu med Gore-Tex, 4 spännen istället för 3 och en strumpliknande funktion för att sluta tätt runt ankeln, Shimano när dom är som bäst!

..SHIMANO MW80 VINTERSKO..

Eftersom mina walk/terrängskor gav upp i veckan efter drygt 1 år på asfalt och ute i terrängen. Trots att skorna fått gå hårt den här tiden ser och känns dom som ny fortfarande, Salomon kvalité! Dumt att chansa så därför fick det bli ett par i samma/lika serie men av årets modell.

..SALOMON XA PRO 3D ULTRA GORE-TEX..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt å se att du alltid nöjer dig med det billigaste/enklaste, (som den kollektivare du är;) hoppas du snart är i sadeln igen. taskigt att man kommer hamna i sin egen skugga, fast man har Edison X pro;(

Anonym sa...

Jaaa..vissa har råd med vad som helst!!! Vi på E-skiftet tycker att det jobbas för lite för att kunna ha köpfest varje vecka..;)

Anonym sa...

Röd linda på vid cross? Några andra skillnader emot orginal? Min CX9 106 är nu nere på under 8kg.

Lycka till med fortsatt läkande.

Niklas Källström sa...

Ja ja, fört måste jag jaga ifatt era 3 månader med tjuvträning innan jag kan ge er skugga ;)

Det är lönsamt att vara förmyndare och mentor åt två små pojkar :)

Cerro, bara ram, hjul(än så länge), vevparti, inte röd utan vit, bilder kommer på bloggen....

Anonym sa...

skönt att se de bilder som kompakt tekniken presterar, för jag kan väl inte tänka mig att du gått å blivit systemare igen. du som är essensen av beslutsfasthet...

Niklas Källström sa...

Du Martin, du anar inte vad den tekniska utvecklingen gjort på kompaktfronten dom senaste veckorna ;)