Sidor

tisdag, oktober 21, 2008

Försvann jag bort i mina tankar...

Det var mindre bra väder utanför fönstret när jag vaknade av väckarklockans sköna signal 07:00 för att fixa till min cykelfrukost. När det var dax att sätta sig på cykeln hade regnet kommit så fint men rätt klädd så spelar det mindre roll, bara desto skönare efteråt. Redan när jag passerade Arlanda hade kroppen fått upp fin arbetstemperatur som värmde skönt under den tunna skaljackan från GORE BIKE WEAR. Med skön härlig musik i öronen och vattnet rinnandes nedför Oakley'ns mörka black iridium glas försvann jag bort i mina tankar och funderingar som vanligt ;)

När jag första gången bläddra fram cykeltiden på CS600 hade tiden sprungit iväg i 105 minuter sammtidigt som jag lämna Vallentuna bakom mig. Bestämde mig då att vika av ner mot Sälna för att hålla ner träningstiden nu till en början på den här rätt otränade kroppen och låta den vakna till liv i ett lugnt tempo nu några veckor framåt. Från Sälna blev det via Husby - Kimsta - Starrmossen - Måby innan jag fick kliva av cykeln igen utanför porten, effektiv cykeltid 2:34:16.

En dusch, varma sköna kläder, mat i magen och två koppar kaffe senare kan jag bara konstatera att, Life is great!

1 kommentar:

Natalie sa...

bilden du har i det här inlägget finns min häst med på, i gröna täcket i hagen där :)