Sidor

lördag, oktober 18, 2008

Men roligt var det just då...

Äntligen tillbaka på sadeln igen, sweet!
Efter ett återbesök på KS tidigare i veckan fick jag klartecken att börja träna igen efter mitt långa träningsuppehåll. Nu blir det lugn träning till en början för att låta kropp, ben, leder och lungor få en ärlig chans att komma igång och att inte dra på sig någon onödig skada.

Rätt trevligt att kliva ut ur porten vid 10:00 och mötas av ett underbart höstväder med en klarblå himmel och en Ricke klar för träning. Vi rulla lugnt iväg upp mot Kolsta där vi lämna asfalten för grus- och skogsvägar för att 1 timme senare komma ut på asfalten igen vid Mytorp. Ett par km asfalt igen innan vi åter vek in på grus- och skogsvägar som snurra fram och tillbaka på innan vi kom fram till Knivsta. Nu blev det mest asfalt hem med ett kort undantag mellan Kvarngården och Haga där vi fick fin grusväg men sen var det asfalt ända hem via, Hova - Bromsta - Irsta - Rollsta - Märsta.

Dagen höjdpunkt var utan tvekan min punktering, inte själva punkteringen men det som kom efter att jag pumpat däcket(ca:3,5 kg) igen. Han bara få ner pumpen i bakfickan innan all luft försvann på en millesekund med ett POFF! och både Ricke och jag föll ut i ett härligt gapskratt mitt ute i skogen. Slangen hade spruckit upp i skarven längs med ca: 3 cm, det blir reklamation av den här 10-packen med slangar jag fick i veckan, men roligt var det just då ;)

Premiärträningen gick över förväntan, riktigt bra trots att jag inte suttit på cykeln sedan 4:e Augusti dock lite sliten sista milen hem, effektiv cykeltid 2:32:17.
Tack för idag Ricke!


Inga kommentarer: