Sidor

fredag, oktober 24, 2008

Slet i en när man kom ut...

Otroligt skönt att få komma ut i skogen igen med mtb:n och tråckla sig fram på härliga skogsstigar. Otroligt skönt att slippa den kraftiga vinden som slet i en när man kom ut på öppen mark. Börja träningen med att slingra mig fram på endurospåret ovan värmeverket innan jag tog sikte på Rosersbergs slottspark. Det vila ett lugn över slottsparken idag, så det gick att susa fram på dom lövtäckta parkstigarna utan att behöva oroa sig för helgstrosare och spatserare som är där imorgon Lördag & Söndag. Transportsträcka via Ruinstaden - Rosendal - Manilla där jag gick på Upplandsleden som följdes tills jag kom ut vid Sättra gård. Kairo - Björnmyren - Skomakarhagen och över Väsbyån innan det blev småstigar fram till Verkaån. Från Verka tog jag grusvägen längs järnvägsspåret fram till Rosersbergs industriområde där jag lämna skog och grus för asfalt hem till porten, effektiv cykeltid 2:27:52.

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Skogen är himmelriket så här års.

Att ligga och nöta asfalt i höstblåset går bort. Jag skall faktiskt uppgradera NRS:n. Den skall få kortare tapp samt low riser-styre.
Jag börjar bli gammal. Jag kör ju ej stressiga långlopp utan längre episka turer på stökiga stigar.

-Skogling

Niklas Källström sa...

Skogen är en underskattad plats!

Höstblåset på öppna fält är ingen hit men #¤%& bra för benen och lungor.
Inget går upp mot en lång härliga episk tur på Upllandsleden, Roslagsleden eller Blå leden med ett par NN 2.25 ;)