Sidor

onsdag, november 19, 2008

Blir vila från träningen...

Onsdag, två nätter på jobbet är avklarat och nu bara en natt kvar innan jag har en 8-dagars ledighet i schemat, här ska cyklas! Blir vila från träningen i morgon Torsdag med eftersom jag har lite cykelfix/shopping att greja med, brukar också vara lite segt i kroppen efter tre nätter på jobbet. Vintercrossen ska få ett par nya Continental Grand Prix 4 Season däck monterat istället för dom nu slitna slicksen.

Styret ska också få lite nytt, ett extra lager med Fizik styrlinda för att på så sätt få lite mer komfort och en värmande effekt.

Har också fått bromsarna jag ska använda på mitt tempobygge, SRAM Rival 2009 blev det som ska försöka få stopp på Kraftwerket efter målgång ;) Mest dramatiskt annars kommer väl att bli när jag ska väja, passera halvtysken-Almgren och gameboy-Wass :D

3 kommentarer:

Anonym sa...

He he, skulle va nice å starta en minut efter mig va? glöm det direkt, jag kommer alltid att starta efter dig (du får bli haren)JAAAAAAA

b t w fina brakes
/Ricke

Niklas Källström sa...

Tråkigt bara att haren är borta när du ska starta :)

Anonym sa...

jo, då blir det som vanligt;)