Sidor

fredag, november 14, 2008

Ingen hit att bli omkörd...

Det var regn och åter regn träningspasset igenom, härdar och värst innan man får upp en bra arbetstemperatur i kroppen. Tur, skönt att det inte var så kallt i luften för en dag som den här räcker det med kylan som kommer av fartvinden. Dom här dagarna är det ingen hit att bli omkörd av stora feta långtradare som river upp en massa skitvatten från vägbanan, yah!

Försökte men lyckades inte riktigt att hålla ner tempo som var satt på dagens distanspass, slutade med 8 slag över tänkt snittpuls. Det gäller att hålla igen ordentligt i backarna vilket jag kanske inte gjorde :) för att inte piska upp pulsen mer än nödvändigt. Disciplin är det som gäller nu för att uppnå det vi vill uppnå. Sköter man sig inte blir det smäll på fingrarna direkt eftersom jag skickar mina träningsfiler till Helen 1 gång i veckan.

Det var obeskrivligt skönt kan jag lova att få av sig dom genomblöta cykelkläderna och hoppa in i duschen. Snabbt på med varma kläderna efter dusch för att behålla värmen, grunda med ett underställ innan jag drog på mig en mjuk träningsoverall och ett par tjocka strumpor, sweet! Efter maten drog jag mig tillbaka till soffan med en kopp kaffe och film(Hemlig agent) på en 94" duk, känns förtjänat med en effektiv cykeltid på 3:43:12 i ett skitväder som idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Elitsatsningen har börjat ser jag, starkt jobbat! skönt att man "bara" är veteran;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Du veteran, citerar ett sms jag fick för ett tag sedan :)

"Först det hemliga tyska vapnet, nu elittränare! Jag kommer krossa banrekordet"

Ska bli spännande att följa upp det här citatet under sommaren 2009 :D