Sidor

fredag, november 21, 2008

Dom två små rädda tjänstemännen...

3 timmar tidigare hade magen fått sitt, proteindrink, gröt, smörgåsar och frukt när jag klev ut ur porten till -3 grader och en gnistrande sol, lovely! Med musik i öronen rulla jag ut och bort från Märsta för ett gäng timmar på sadeln med tankar och funderingar. Dom lite större vägarna var rena och fina från is men när jag kom in på det lite mindre vägnätet var det inte lika roligt längre, hua! Is i kurvorna och is där solen inte kom åt att tina upp vägbanan, han parera ett par riktiga kast innan jag beslöt att söka mig tillbaka till större vägar.

Vid sista kastet mötte jag även en bil i kurvan.... fick för fasen dödsångest, såg mitt liv passera i revy och tänkte här får det inte ta slut för vem ska då fatta kloka beslut åt dom vilsna själarna ;) Hur skulle till exempel dom två små rädda tjänstemännen på våning 3 klara livet hårda skola ut styrning....ja inte vet jag, eller förmodligen inte :D

Efter träningen blev det pendeln direkt in till stan och ett besök hos min hovleverantör för att införskaffa ett par dubbdäck och 4 slangar. Ja, jag vet att jag sa att jag inte skulle ha dubbdäck men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig, vet ni väl ;) Efter att nu ha kränkt på dom nyköpta, Nokian A10 Dubbdäck med 74 dubb får jag revidera mina åsikter om att det är #¤%& omöjligt, eller #¤%& svår att få på dubbdäck utan en massa våld. Inga däckjärn behövdes utan det räckte med bara vanlig hedlig handkraft, rätt konstigt eftersom det alltid var bättre förr ;)

Tvättstugan är klar med har fått gå varm hela kvällen, fulla maskiner med cykelkläder och vinterskona utsida fick en omgång med diskborsten. Med bloggen färdigritad är det dax att äta för sista gången idag, blir ett rejält kvällsmål för att ladda på med energi till morgondagens träning. Den effektiva cykeltiden idag Fredag blev 3:51:23.

Inga kommentarer: