Sidor

söndag, november 02, 2008

Gudomligt sken på skogsstigen...

Klockan var ställd på 13:30 och ringde 13:30 för att hinna med ett träningspass innan det var dax för en 3:e och sista natt på jobbet. Eftersom jag laddat med en riktig cykelfrukost innan jag gick och lag mig 08:00 så blir det bara två koppar kaffe innan jag sätter mig på cykeln 14:30. Efter några dagar med regn i veckan så var det rätt surt i skog och mark igen men inget att oroa sig för nu med dom underbara NN 2.25 som fyllts med 2 bars tryck. Greppar fint i allt så som, mud, lera, berghällar och hala rötter så det är bara att stå på i terrängen oavsett underlag. Sista 30 minuterna fick jag även njuta av den för dagen hjälmmonterade Lupine Betty 14 i en skog som blev allt mörkare. Men med dom 7 stycken 23W High Power LED som levererar 1500 lumens gudomligt sken på skogsstigen, blev nästan lite religiös på kuppen :) Effektiv cykeltid 2:27:36 plus en riktigt skitig cykel att ta om hand i morgon när jag vakar.

Inga kommentarer: