Sidor

måndag, november 03, 2008

Hade nästan lust att bromsa in...

Sov ut lite längre(13:30) än vad jag brukar göra efter sista natten eftersom det är nattjobb redan på Onsdag och Torsdag igen. Nu ligga jag kvar lite i nattrytmen fram till Onsdag för att slippa vända dygnsrytm fram och tillbaka under dom här tre dagarna som det är emellan.

Efter ett par koppar kaffe rullade jag bort till Ricke för ett gemensamt lvg-pass i ett för dagen strålande väder, inte så kallt i luften och rätt lugnt på vindfronten också. Ut mot Måby och vidare bort till Arlanda och förbi, vänster vid Trostakorset för att sedan ta höger vi Lunda Livs. Innan vi kom fram till Tibble för att ta vänster mot Knivst passera vi, Borgen - Bergby - Ånsta - Fröby. Solen var precis på väg ner när vi nådde Östunarakan med dess öppna fält på båda sidorna om väg 77, storslaget och vackert! hade nästan lust att bromsa in och lägga mig i krondiket och skriva lite poesi :) Knivsta smet vi igenom och ut via Eriksberg för att sedan bara ta raka väg tillbaka till Märsta.

Blev ett lite hårdare och snabbare pass idag än tidigare och det kändes helt okej i kroppen träningen igenom. Formen går framåt och det är verkligen skillnad på dom här benen sedan jag satt mig på cykeln den 18 Oktober, effektiv cykeltid 2:04:03.

Inga kommentarer: