Sidor

tisdag, november 04, 2008

Jag lyckades med ett genidra...

Pannlamspträning måste bara upplevas, att svepa fram i en kolsvart skog i ljuset från pannlampan är något extra kan jag lova. Jag och Ricke rulla iväg vid 17-tiden mot Krogstaskogen för att inleda kvällens träning, skogsstigen längs järnvägen fram till Krogsta gård. Över järnvägen och in i skogen bakom värmeverket och här började kvällens första höjdpunkt.

Niklas tog över som vägvisare och lotsa Ricke runt på en fin grusvägssligna innan vi slutligen skulle komma fram till vägbommen nere vid Steningebadet..... det hela sluta med att vi kom tillbaka till ruta ett, vägbommen borta vid Krogsta gård och vi fick ett härligt gott skratt i skogen. Ricke tog sedan över och vi kom fram till Steningebadet :) Jag lyckades med ett genidra till under träningen, valde en "genväg"(byggväg) mellan Verka och Rosersbergs industriområde där bara lastbilar, dumprar och grävmaskiner har kört..... det likna att cykla i 5cm betong som inte brunnit färdigt, #¤%& vad skitiga vi blev! men kul var det :)

Låren var rätt krispiga efter gårdagens träning så dom tungtrampade stigarna, skogs- och grusvägarna sved fint i våra trötta lår. Tyckte därför att det fick räcka med 1:51:04 i effektiv cykeltid ikväll, snabbtvätt av cykel hos mamma & pappa innan jag rulla hem för dusch, mat och en kopp gott kaffe.2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Veckans dumstrut då ? ;)

Det måste känts bra att spola av hojen efteråt trots allt.
Det där 5 cm-skiten måste ju vara rena döden för drivlinan. Men det är kul med lera ibland.

Min kedja är helt slut sedan Bitch-Riden. Men den gjorde sitt jobb väl.

-Skogling

Niklas Källström sa...

Japp! blir en vit dumstrut nästa pannlampsträning :)
Gör inget på drivlinan som nästan är helt slut. Tänkte försöka härda ut med den i vinter för att byta kasset, klingor och kedja till våren.