Sidor

lördag, november 15, 2008

Kör nästan alltid med...

Det var betydligt trevligare att ge sig iväg på dagens distanspass då regnet inte verkar bli något problem, lite blåsig kanske men hellre det än regn. Han inte mer än 10 minuter in i träningen när en cyklist svängde ut 50 meter framför mig från en tvärväg. Direkt tänkte jag "den här ska vi hämta in" sen kom jag på mig själv att jag måste hålla igen och hålla mig till det tänkta träningsupplägget för dagen. Det är dom här gångerna disciplinen sätts på prov, bara att koppla bort allt och tänka långsiktigt, lättare sagt än gjort när man får en perfekt hare framför sig :)
Sakta försvann cyklisten bort ur mitt synfält och jag tillbaka i min musik och mina tankar....

Märsta - Måby - Skoby - Skånela - Sälna - St. Mällösa - Skålhamra - Enebyberg - Klingsta - Mörby - Bergshamra - Universitet - Stubbängen - Gärdet - Djurgården - Strandvägen - Sveavägen - Norrtull - Frösunda - Järva Krog - Polishögskolan - Lillstugan - Sollentuna Centrum - Norrviken - Rotebro - Upplands Väsby - Rosersberg - Märsta. Det var rätt skönt att svänga höger från Sollentunavägen in på Norrviksleden och få vinden sida med större delen hem till Märsta.

Kör nästan alltid med musik när det är distans på landsväg, idag stod DJ Tiesto för underhållningen, han nästa med två grymma konserter(Elements of Life World Tour & live @ Disneyland Resort, Paris) med killen. Effektiv cykeltid 3:53:36, inga kolhydrater bara 4 flaskor vatten under passet men direkt uppe i lägenheten blev det proteindrink + 1 Powerbar + 1 näve russin.

Inga kommentarer: