Sidor

måndag, november 17, 2008

Punktering blir nästan ett nöje...

Kan man få ett väder som idag resten av vintern eller är det verkligen för mycket begärt...? Jackan och handskarna gjorde verkligen sitt jobb i det lite kylslagna vädret och får betyg, mycket väl godkänt! Under jackan, närmast kroppen använde jag bara en tunn underställströja från CRAFT, varm hela träningen och torr på överkroppen när jag kom hem och tog av mig efter träningen, så ska det vara! Sov ut lite längre än vanligt idag eftersom jag ska jobba natt i natt och tre nätter framåt, nu blev det frukost vid 10.30 istället för 07:00 som en vanlig träningsdag.

Nu får man passa sig när temperaturen kryper ner mot noll och speciellt när man kommer in i skugg/skogspartier eftersom jag fortfarande kör med slicks på vintercrossen. Har inte bestämt mig om jag ska montera dubbdäck eller nöja mig med ett par Schwalbe Racing Ralph Crossdäck... Det som talar emot vinterdäck är att det fan är nästintill omöjligt att kränga av dom vid punktering utan att få stroke :) Med ett par vikbara RR crossdäck som nästa hoppar av fälgen av sig själv när luften är utsläpp, punktering blir nästan ett nöje med RR monterat :)

Träningsrundan idag gick via, Märsta - Måby - Arlanda - Trosta - Lunda - Bergby - Malmby - Malsättra - Rimbo - Väsby - Söderhall - Brottby - Vallentuna - Mällösa - Sälna - Husby - Kimsta - Starrmossen - Måby - Märsta, effektiv cykeltid 4:03:53.

Inga kommentarer: