Sidor

onsdag, november 26, 2008

Tänk positivt- träna mentalt...

Fick sällskap på träningen idag av ingen mindre än Sunkan som också var ledig precis som den där skiftjobbaren här på bloggen :) Plusgraderna var nu ett faktum så dom lite större vägarna blev så där härligt skitiga och med ett gosigt lager slask å sörja, mums-mums! Grus- och skogsvägarna var fortfarande cyklingsbara men lite lömskt mjuka på vissa ställen. Gäller att vara på sin vakt och parera upp kasten som blir när framdäcket skär ner i ett mjukt parti om man nu inte vill stå på öronen.

Det var snacktempo idag, riktigt skön och trevligt att kunna ligga i bred och snacka om livets mening, tänk på utmaningar inte på problem, tänk positivt- träna mentalt, sätt mål- mentalt förbereda sig för den, cykelresor, matvanors betydelse för hälsan och prestation. Åter Märsta igen med 2:07:13 i effektiv cykeltid, vi gjorde ett fikastopp för kaffe å kaka innan vi skildes åt, tack för idag Stefan!

Testa ett par nya cykelhandskar, GORE BIKE WEAR - PHANTOM, WINDSTOPPER Soft Shell idag som blir perfekta när det inte är så kallt där ute.

Inga kommentarer: