Sidor

lördag, november 08, 2008

Utan bara fint varmvatten...

Nu börjar endurospåret bli riktigt jävligt med vattenfyllda spår, lera, gegga, hala rötter och berghällar efter allt regn, men roligt så in i bängen! Blir rätt skönt trots kylan att nöta omkring där inne i skogen på endurospåret, farten är låg men pulsen är hög och man får jobba med hela kroppen för att inte stå på öronen. Blir lite extra svårt när man kör med pannlampa eftersom ljuset lurar ögat med höjdskillnader och ojämnheter så det gäller att vara på sin vakt. Det här blev årets absolut skitigaste träning, grus och lera i hela drivpaketet som nästan gav upp på slutet, cyklisten var liksom inte sämre, nedsprutad med lervatten från topp till tå.

Efter avslutad träning svängde jag förbi föräldrarna för att skölja av all smuts medans den sitter löst, inga konstiga kemikalier utan bara fint varmvatten. Nu kan jag börja morgondagen efter frukost med putsning för att få upp lystern igen tillsammans med skön musik och en kopp kaffe, life is great! Effektiv cykeltid 2:49:14 och på Måndag blir det lite ändring i mitt träningsupplägg, fick precis en pdf-fil med senaste nytt från ett träningslabb i NYC, tack Helen!
Ricke, lycka till nu med din tyska cirkussida som ljugit dig full med galenskap och tokigheter hela hösten ;)

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Japp. Sköljer man av gumman direkt efter användning så blir hon i nyskick. Bra att slippa kemikalier. Jag kör iofs med YES.

Själv körde jag 42 km med pendlaren. Visst, 480 dubb låter jättekul... :o Men shit vad segt det går. Bra för benstyrkan. :)

Anonym sa...

Ha ha! pdf-filer frånträningslabb i NYC? hur ska detta sluta? jag ska "syna" dig första Onsdagen i Apr;) / mvh "über" Ricke

Niklas Källström sa...

YES är grejen Skogling! 480 dubb är inte att leka med, men vad stark du kommer vara till våren när dom åker av.

Längtar redan till första Onsdagen i April, en mil senare kommer inte den där tyska sidan vara mycket värd :)
Boka Elin för att ha någon att gråta ut med ;)

Jaaa! jag vet nått! :D