Sidor

tisdag, november 25, 2008

Vinden piska på från norr...

Var det här sista träningspasset på dom vita fina vintervägar för den här gången eller hinner han med ett till innan plusgraderna tar över igen...
Tänk om det ändå hade fått hålla sig så som det är nu med snömängden, 3-5 minusgrader och vägbanor som hinner bli moddfria resten av vintern. Nä nu är det väl bara att ställa in sig på bajsbruna vägrenar och småvägar som blir till isbanor innan all snö smält bort.

Vinden piska på från norr idag med när skogen övergick till öppna åkrar och fält. Den hårda vinden bidrar också med att bygga upp jobbiga snödrivor i vägkanten där bilisterna vill att jag ska hålla mig eller helst vill dom nog att jag håller mig i diket :) Kände mig seg och trött i benen hela passet igenom och ingen att ta rygg på heller, idag fick man fan inget gratis, effektiv cykeltid 2:47:52.

Med på träningspassen, i cykeltröjans bakfickor, mobil, kamera, slang, minipump, punkaspray, multiverktyg, 1,5mm Insexnyckel, 2 st kedjelås(9/10d) och sist men det allra viktigaste....fikapengar.

Inga kommentarer: